Autó

Itt az új BMW M6 Cabrio és Coupé – fotó és videó

Címkék:
megosztom

Bár még egy szűk hónap hátra van a hivatalos márciusi premierig, a BMW publikálta az új BMW M6 Cabrio és Coupé gyári fotóit, illetve egy rövid reklámvideón is megtekinthetjük a bajorok legújabb csúcsragadozóit.

A márciusi Genfi Autószalonon mutatják be hivatalosan az új BMW M6 kupé változatát, a kabrió pedig áprilisban mutatkozik be New Yorkban, írja az automenedzser.hu. A bajor márka azonban máris nyilvánosságra hozott egy adag gyári fényképet, a műszaki adatokat, és persze egy promo videót.

Az M6-ban 4,4 literes, 8 hengeres motor dübörög majd, mely 560 lóerő leadására és 680 Nm maximális nyomatékra képes. Mindkét variánsnak 4,2 mp-re van szüksége a 0-ról 100 km/h sebességre való gyorsuláshoz, míg a 200 km/h-hoz a kupénak 12,6 mp kell, a kabirónak pedig 13,1 mp. A végsebességet az elektronika 250 km/h-ra korlátozza, bár a külön megrendelhető M-Driver csomaggal ez 305 km/h-ra nő. Mindehhez vegyes fogyasztás mellett, 100 km-en 9,9 liter benzin szükséges a kupénak, míg a kabriónak 10,3 liter kell.

Az autók látványáról beszéljenek inkább a képek, illetve a beígért videó:

BMW M6

BMW M6

BMW M6

BMW M6

BMW M6

BMW M6

BMW M6

megosztom