Serie A

A Juventus egy pontot szerzett Parmában

A Juventus 0-0-ás döntetlent játszott a Parma vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 21. fordulójából elhalasztott mérkőzésen, így nem tudta megelőzni a Milan a tabellán. A Genoa sorozatban hetedszer kapott ki idegenben, ezúttal az Atalanta fektette két vállra a piros-kékeket.

Nem tudott gólt szerezni a Juventus Parmában - Fotó: AFP

Parmában az első félidőben a Juventus dominált, többször is közel járt a gólhoz, de Pirlo a bal felső mellé csavart, Vucsinics két lövését Pavarini fogta, a harmadikat a védők blokkolták.

A folytatásban aktívabb lett a hazai csapat, Giovinco többször is veszélyeztetett, egyszer pedig tizenegyesgyanúsan rántották le, de se büntető, sem gól nem volt, egyik kapuban sem, a Zebrák kísérletei sem vezettek eredményre. Antonio Conte együttesének ez már a tizedik a döntetlenje volt ebben a szezonban. A Juventus egy pontra megközelítette a Milant, de maradt a második, viszont egy mérkőzést még pótolnia kell.

A Genoa egy góllal kikapott az Atalanta otthonában, idegenben zsinórban hetedszer szenvedett vereséget Tőzsér Dániel leendő csapata, utoljára a Laziót tudta legyőzni szeptemberben vendégként.

Serie A, 21. fordulóból pótolt mérkőzések:
Parma-Juventus 0-0
 
Atalanta-Genoa 1-0 (0-0)
Gól: Marilungo (78.)