Magyar válogatott

Paulo Sousa magyarázkodása méltatlan - Egervári Sándor

A szövetségi kapitány lezártnak tekinti a Videoton vezetőedzőjével történt találkozása kapcsán nyilvánosság elé került ügyet.

Egervári lezárta az ügyet

Vasárnap látott napvilágot a hír, hogy Egervári Sándor szövetségi kapitány törökországi megfigyelő útjára utazva a repülőtéren kinyújtott kézzel köszönteni próbálta Paulo Sousát, a Videoton vezetőedzőjét, aki azonban nem fogadta a kézfogást. Egervári Sándor először röviden nyilatkozott az ügyről, és kijelentette: "Minősíteni nem akarom a gesztust, szerintem ez a tréner munkáltatójának a feladata."

Kedden azonban Paulo Sousa közleményt hozott nyilvánosságra, amelyben Egervári Sándort hibáztatta a kézfogás elmaradásáért. A szövetségi kapitány a közlemény kapcsán a következőt nyilatkozta az mlsz.hu-nak.

"Szokatlan eseménnyel indult a törökországi utazás, a Videoton vezetőedzőjének reakciója a kéznyújtásomra éppen olyan méltatlan volt, mint a mai magyarázkodása. Mivel a magyar labdarúgó-válogatott előtt fontos feladatok állnak, értelmetlennek tartom, hogy az időmet és az energiámat Paulo Sousa szavainak megcáfolására fordítsam. A kollégáimmal való esetleges vitáimat én a jövőben is európai módon igyekszem megoldani, ezzel az üggyel pedig a továbbiakban nem szeretnék foglalkozni" - fogalmazott a szövetségi kapitány.