Chelsea

A játékosokat nem érdekli Villas-Boas sorsa

A hírek szerint nem rázná meg a londoni klub játékosait, ha Villas-Boast felállítanák a kispadról.

Villas-Boas alatt mozog a kispad - Fotó: AFP

A The Sun című angol lap arról számolt be, hogy André Villas-Boas egyre égetőbbnek érezheti a Chelsea kispadját. A Portóból tavaly nyáron érkező szakvezető eddig nem szerepel jól a londoniakkal, akik a bajnokságban 17 pontos hátrányt halmoztak fel a listavezető Manchester City mögött. A lap úgy tudja, a játékosok már egyáltalán nem bánnák, ha váltás történne az együttes kispadján.

"A játékosok Újévig ragaszkodtak Villas-Boashoz, mert azt hitték, hogy változtatni tud a dolgokon. De a tervek nem jöttek be, a hangulat az öltözőben pedig egyre feszültebb lett. Egyre több játékos úgy gondolja, nem ő a megfelelő ember erre a posztra. Elérte azt a szintet, hogy sokakat nem érdekli, hogy ő marad-e a jövőben vagy sem. Senki nem látta ezt előre, de az eredmények egyszerűen nem jöttek, emiatt szenved az edző" - nyilatkozta egy klubhoz közeli forrás.

Busás pénzre számíthat a portugál szakember, amennyiben valóban felállítják a kispadról, de Roman Abramovics ezt nála nagyobb edzőkkel is szívfájdalom nélkül megtette a múltban, most sem fog habozni.