Videoton

Sousa kitért Egervári kézfogása elől

Újabb botrányba keveredett a Videoton vezetőedzője: Egervári Sándor nemrég egy repülőgépen utazott a fehérvári csapattal a törökországi Belekbe, ahol több magyar élvonalbeli csapat is edzőtáborozik. A szövetségi kapitány már a repülőtéren köszönteni akarta portugál kollégáját, aki kitért a kézfogás elől, levegőnek nézte Egervárit.

A szövetségi kapitány a repülőtéren akarta köszönteni portugál kollégáját, aki levegőnek nézte Egervárit.

Az nb1.hu információját a Blikknek is megerősítette a kapitány. "Sajnos valóban megtörtént az eset, melyet azonban nem nekem, hanem a fehérvári klub vezetőinek kellene minősíteniük" – fogalmazott Egervári.

A Videoton, illetve Paulo Sousa egyelőre nem reagált a történtekre. 

Nem ez az első eset, hogy a portugál tréner botrányba keveredik, tavaly szeptember 14-én Felcsúton a FourFourTwo Magazin és a Videoton-Puskás Akadémia edzőinek vegyes csapata a Nemzeti Sport együttesével csapott össze, a mérkőzés második félidejében pedig Borbola Bence újságíró bal szeme felett nyílt sérülést szenvedett. Az eset után fejét három öltéssel varrták össze a kórházban. A sértett rendőrségi feljelentést tett Sousa ellen, mert állítása szerint a tréner lefejelte, s így okozott neki sérülést. A feljelentést követően a rendőrség ismeretlen tettes ellen indított nyomozást súlyos testi sértés miatt. A kihallgatások alapján megállapították, hogy nem történt közvádas bűncselekmény, így az ügyészség nem emelt vádat. Az ügy a területileg illetékes bicskei bíróságra került magánvádas eljárás keretében könnyű testi sértésként.