DVSC

Értékes meccseket tudtunk játszani - Kondás Elemér

megosztom

Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője elégedett a törökországi edzőtáborban lejátszott mérkőzésekkel.

Kondás elégedett volt az edzőtáborral - Fotó:haon

Lejátszotta idei utolsó két törökországi felkészülési mérkőzést játszott a DVSC-Teva. A Loki a román élvonalban szereplő Vaslui ellen léptek pályára és 2-1-es vereséget szenvedtek, majd 2-2-es döntetlent értek el a cseh Slovacko ellen.
 
"A szombat is úgy alakult, ahogy terveztük, két nagyon jó csapat ellen játszhattunk
- mondta Kondás Elemér vezetőedző a dvsc.hu-nak. - A Vaslui elleni remek összecsapás volt, a teljesítményekkel is elégedett vagyok. Sajnos kaptunk két gólt, az egyik elkerülhető lett volna, a másik lesgyanús, de engem elsősorban az érdekelt, hogyan játszottunk, és ezzel elégedetten vagyok. Biztató volt, amit láttam. A második félidőben végig irányítottunk, támadtunk. A második mérkőzésen jól kezdtünk, utána kaptunk két tizenegyest, amihez nem szeretnék kommentárt fűzni. Utána a srácok még plusz erőket mozgósítottak, a végén nyerhettünk volna, ha berúgjuk a büntetőt. Összességében sok helyzetet kidolgoztunk, mindkét mérkőzés jó ritmusú volt, úgyhogy tökéletesen megfelelt mind a kettő a felkészülésnek."
 

Kondás Elemér elmondta, nagyon jó körülmények között készültek, mégis van egy kis hiányérzete, méghozzá a félbeszakadt meccs miatt.
 
"Jól sikerült a törökországi felkészülésünk, egyetlen szépséghiba, hogy a Steaua elleni meccset nem tudtuk végigjátszani. Összességében jó ellenfeleket sikerült találni, jó pályákon készülhettünk. A játékvezetők ténykedése olyan volt, amilyen, úgy gondolom, a csapatoknak köszönhető, hogy különösebb botrány nélkül lett vége a meccseknek, mert érdekes felfogásban tevékenykedtek. Szerencsére azonban az együttesek mindig a játékkal foglalkoztak, és így értékes meccseket tudtunk játszani."
 

megosztom