Férfi kézilabda BL

Megérdemelte a győzelmet a Kielce - Fazekas Nándor

Az MKB Veszprém vezetőedzője, Mocsai Lajos és kapusa, Fazekas Nándor a Digi Sport műsorában értékelték csapatuk teljesítményét a lengyel Kielce elleni férfi kézilabda Bajnokok Ligája-mérkőzés után.

Mocsai Lajos (vezetőedző): "Sokat hibáztunk, elsősorban a felállt védelem elleni játékban. Nem tudtuk a taktikai dolgokat megvalósítani. Nem tudtuk úgy átjátszani a védelmet, ahogy akartuk, elsősorban emberelőnyös helyzetekben hibáztunk sokat. Jobb játékra lett volna szükség, ez azonban a mai napon nem volt meg. Ez egy fontos mérkőzés volt, de nem tudtuk a megfelelő játékot hozni."

Fazekas Nándor (kapus): "Másodszorra kaptunk ki hazai pályán. Volt olyan pont, amikor a védekezés remekül működött, akkor gyors indításokkal tudtunk fordítani, és erre kellett volna támaszkodnunk, mert támadásban sokat hibáztunk. Az utolsó percekben különösen sokszor rontottunk, az ellenfél pedig jobabn koncentrált, így meg is érdemelte a győzelmet. A csoportot nehézzé tettük magunknak, de remélem, hogy ki tudjuk javítani a hibáinkat a hátralévő két, nagyon nehéz mérkőzésünkre."