Átigazolás

Spaletti Szentpétervárra csábítaná Sneijdert

Az orosz bajnoki címvédő és a mostani szezonban is listavezető Zenit olasz vezetőedzője, Luciano Spaletti kijelentette, hogy klubja le akarja igazolni Wesley Sneijdert, de tisztában van vele, hogy nagyon nehéz lesz Itáliából a Premjer Ligába csábítani a holland középpályást.

A Zenit Sneijdert akarja, de az olasz vezetőedző tisztában van vele, hogy nehéz lesz a Premjer Ligába csábítani.

"Ki ne szeretne egy olyan játékost, mint Sneijder a csapatában tudni? De egy ilyen kaliberű labdarúgó esetében nagyon bonyolultak ezek a dolgok" - mondta Spaletti az Itasportpressnek.

"Több élcsapat szeretné őt megszerezni, emellett élő szerződés köti az Interhez. Őszintén szólva nem hinném, hogy jelenleg hajlandóak lennének őt eladni" - fejtette ki véleményét az olasz tréner.

Spaletti azt is hozzátette, hogy az orosz átigazolási piac zárásáig (február 29.) mindenképpen szeretne egy nagy nevet szerződtetni. Sneijder posztján a világ egyik legjobbja, de helyzete bizonytalan Milánóban, nemrég maga is elismerte, hogy emiatt gondolkodik az Angliába való távozáson - a szigetországban a Manchester United lenne az első számú célpont, tavaly nyáron hajszál híján leigazolta a holland karmestert a gyárvárosi együttes.