NFL

Darth Vader visszavág, világvégénél Chevrolet-re bízzuk magunkat

Akik esetleg netes közvetítésen keresztül nézték a hétfő hajnali Super Bowlt, azok tudhatják, hogy kreativitás és ötletesség terén idén sem szenvedtek hiányt a Super Bowl alatt látható reklámok.

Darth Vader visszatért a Super Bowlon.

Talán mindenki legnagyobb örömére a Volkswagen ismét az Erő sötét oldalát kérte segítségül legújabb reklámja során. Tavaly, mint azt a Super Bowl érdekességeit felvonultató cikkünkben is megjegyeztük, a kicsi Darth Vader tarolt, most pedig az idősebb tette tiszteletét a képernyőkön.

Azt is megtudhatta az amerikai közönség, hogy hogyan élje túl a 2012 végén esetlegesen bekövetkezendő világvégét - természetesen akkor, ha az embernek Chevrolet-je van, mely a világvége által is biztosítva van. És még véletlenül se adjuk le a voksunkat a Fordra, az sem segít.

A Toyotánál a Camryvel reklámozták magukat - miután felsorolnak sok szemrevaló újítást, a végső konklúzió mi lehetne más, minthogy a Toyota Camry az ember minden vágyát kielégíti.

A Budweiser egész megható reklámmal rukkolt elő, miközben egy másik sportágat, a jégkorongot mutatta be két perces játékideje során. A sport összetart minket, de egy sörrel mégiscsak jobb szurkolni kedvenceinknek.

A Dannone Oikos Görög Joghurt akár kemény viták katalizátora is lehet bimbózó kapcsolatok esetében.

Kiderült az is, hogy mit rejtegetnek az M&Msek a csinos külsőjük alatt. Tényleg szexik?

Ha már a nasiknál tartunk, a Doritos kenőpénzzé vált az amerikaiak számára.

Végezetül a film rajongóknak sem volt oka a panaszra, hiszen kijött az Avengers, azaz a Bosszúállók legújabb tv-előzetese.