Nyilatkozat

Gera szerint karrierjének java még csak most jön

Gera Zoltán ugyan már betöltötte 33. életévét, mégsem gondol a visszavonulásra, sőt azt tervezi, hogy jobb erőben tér vissza a pályára, mint valaha.

A napokban Magyarországon járt a West Bromwich Albion magyar válogatott középpályása, Gera Zoltán. A közönségkedvenc labdarúgó nemrég született kisfiának intézte a papírjait idehaza, de arra is volt ideje, hogy interjút adjon a vallási közögsének, melynek ő maga is a tagja.

Mint ismert, Gera Zoltán az ősz elején súlyos sérülést szenvedett, ami után műtét és többhónapos rehabilitáció várt rá. Mivel azonban már "benne van a korban", sokakban felmerült, hogy netán ez a pályafutása végét is jelentheti, azonban Gera fejében ez egyáltalán meg sem fordult.

"Nem. Ahogy megsérültem, az volt bennem, hogy ez előfordul. Valaki rosszabbul jár, van olyan, akinek egy komoly sérülés után be kell fejeznie a pályafutását. Én próbáltam, próbálom a jó oldalát nézni a sérülésnek, azonnal célokat fogalmaztam meg magamnak. Úgy akarok visszatérni, hogy erősebb legyek, mint valaha. Attól függetlenül, hogy már 33 éves leszek, reménykedve várom a következő éveket. Sok emberben biztos megfordult, hogy ezzel vége a karrieremnek, de én úgy vagyok vele, hogy a java még csak most jön" tekintett előre a West Bromwich játékosa.