Ferencváros

Kubatov szerint Abdi hanyag edzésmunkája miatt maradt le az amerikai túráról

Nem utazott el csütörtökön a csapattal Liban Abdi, akinek feltehetőleg ez a büntetése amiért az alapozáson nem hajtott eléggé.

Mint ismert a Ferencváros - a Vasassal egyetemben - az Egyesült Államokba utazott, hogy eleget tegyen egy bemutató torna meghívásának.

A zöld-fehérek csütörtök reggel utaztak el a tengeretúlra, de nem tartott a csapattal Liban Abdi. A különc viselkedéséről elhíresült támadó feltehetőleg nem megfelelő hozzáállása miatt "bűnhődik" - legalábbis Kubatov Gábor legújabb Facebook-bejegyzései erre engednek következtetni.

"Ez a szakmai stáb döntése - kezdte arra a szurkolói kérdésre vonatkozó válaszát a klublelnök, amely a játékos távolmaradását firtatta. "Bár a véleményem semmilyen szakmai álláspontot nem képez, de az alapozáshoz futni kell, méghozzá sokat. És a meccseken is futni kell sokat (ezt úgy mondják mifelénk: Hajtani!). E nélkül nincs modern futball, nincs Ferencvároshoz méltó hajtás, arról már nem is beszélek, hogy fáradtan (ha nincs kondi) általában rossz döntéseket hoz az ember (Önnek is, velem is így van). Az elkövetkező napokban az Nb2-vel edz, hogy az állóképességét fejlessze...