Manchester United

A következő meccseken eldőlhet a bajnoki cím sorsa - Ryan Giggs

A Manchester Unitedre igen megterhelő hetek várnak, hiszen a Sir Alex Ferguson fia hatalmas rangadókat vívnak egymásutánban.

A címvédő manchesteriek 23 forduló után holtversenyben állnak az élen a Premier League tabelláján a városi rivális City-vel egyetemben. A Vörös Ördögök számára sorsdöntő hónap következhet, hiszen a sorsolás nem igazán kedvez ennek a végletekig kiélezett versenyfutásnak.

A United a hétvégén a Chelsea vendége lesz, majd következik a Liverpool hazai pályán, egy norwich-i kiruccanást követően pedig a White Hart Lane-en csapnak össze a Tottenham alakulatával. A csapat "öregje" Ryan Giggs úgy fogalmazott, hogy a következő néhány mérkőzésen eldőlhet, képes-e a csapata megvédeni az aranyérmét.

"Ha valamikor, akkor most kell jó formát mutatnunk, mert amennyiben sikerül jó eredményeket elérnünk ezeken a találkozókon, joggal bizakodhatunk" - mondta a Inside United újságnak Giggs. "Tudjuk, hogy kemény menet lesz, de mindannyian az ilyen mérkőzésekért élünk.  Ez egy nagyon fontos szakasza lesz a bajnokságnak, de ha megnyerjük ezeket a meccseket, kedvező helyzetben várhatjuk a hajrát".