Felkészülés

30 játékossal indult útnak a Loki Törökországba

Az NB I tabelláját vezető DVSC-TEVA labdarúgócsapata csütörtökön reggel útra kelt a törökországi edzőtáborba.

A dvsc.hu arról írt, hogy a csapat előbb közösen megreggelizett a Hotel Nagyerdőben, majd busszal a Liszt Ferenc Repülőtér felé vette az irányt. A gép 12.35-kor száll fel, majd Isztambulban landol, onnan egy másik járattal megy tovább a Loki Antalyába, ahonnan busszal folytatja útját Belekbe.

A DVSC-Teva február 12-ig készül Törökországban és hat edzőmeccset játszik, az ellenfelek a román Steaua Bukarest és Vaslui, a cseh Jablonec és Slovacko, a kazah Irtis Pavlodar, és a szlovákiai FK Senica együttesei lesznek. A csapattal tart a fiatal saját nevelésű játékos, Oláh Gergő is, aki rövid időn belül második alkalommal utazik Belekbe, hiszen nemrég az NB II-es válogatott tagjaként járt itt.

A Debrecen utazó kerete:
Nenad Novakovics, Verpecz István, Bernáth Csaba, Korhut Mihály, Ludánszki Bence, Stefan Mardare, Máté Péter, Mészáros Norbert, Nagy Zoltán, Nikolov Balázs, Dajan Simac, Szűcs István, Adnan Alisic, Bódi Ádám, Selim Bouadla, Dombi Tibor, Illés Gyula, Lucas Marcolini, Luis Ramos, Oláh Gergő, Rezes László, Spitzmüller István, Szakály Péter, Varga József, Yannick Mbengono, Adamo Coulibaly, Farkas Balázs, Kulcsár Tamás, Stevo Nikolic, Eugene Salami.