Felszerelés

Íme a Puma legújabb focicsukája - galéria

A Puma, a globális sport-életstílus márka útjára indította az új színösszeállítását a v1.11 futball cipőnek, amelyet olyan Puma sztárok viselnek, mint Sergio “Kun” Agüero, Radamel Falcao, Lucas Barrios, Ibrahim Afellay és Mario Gomez.

A v1.11 cipő olyan elsőrendű könnyített technológiát vonultat fel, amely lehetővé teszi a játékos számára a lehető legnagyobb sebesség elérését miközben a láb szabad mozgását is megtartja. Ez a Puma futballcipőinek a harmadik generációja, ahol megjelenik a speciális UNI technológia: ebben a cipő felsőrésze a ragasztás helyett varrással kerül rögzítésre a talpi részhez, ezzel tökéletes illeszkedést biztosítva, és tökéletesen utánozva a Puma egyedülálló Aptolast rendszerét. A v1.11-ben ugyancsak megtalálható egy szuperkönnyű, elsőosztályú, prémiumkategóriás mikroszálas felsőrész is. A központi fűzésnek köszönhetően, amely a cipőnyelv alatt fut a cipő minden lábtípusra kényelmesen illeszkedik, a cipőnyelvet pedig egy elasztikus szalag és egy TriHook rendszer fogja le, így az illeszkedés tökéletes, a rúgófelület sima és egyedi lesz. Az előtalpi részben található szénszálas keverék segíti az optimális súlyelosztást, csökkenti a reakcióidőt és növeli a rugalmasságot.

Ezeken túl, az új v1.11 cipő nagyobb játékstabilitást biztosít a külső saroktámasz és a Pebax keretrendszernek köszönhetően, amely a külső talpi résznek ad támasztékot. A középrészt TPU keverékkel erősítettük meg, ezáltal a stabilitás tovább nő és a középtalpi rész meghajlása elkerülhető. Ez a megnövelt stabilitás optimális talajfogást és manőverezési képességet jelent, ez kiegészül a hegyes stoplikkal amelyek ezen az új cipőn találhatóak.

Puma Blue v1.11 futballcip%u0151