Női kézilabda

Tomori akár már a hétvégi KEK-meccsen játszhat - videó

megosztom

A ferencvárosiak válogatott átlövője a Vác elleni rangadó első félidejében sérült meg, de az orvosi vizsgálatok kimutatták, hogy a vártnál kevésbé súlyos a probléma.

A mérkőzés 13. percében síró arccal borult a földre Tomori Zsuzsanna, aki Elek Gáborék segítségével tudta csak elhagyni a játékteret.

Akkor úgy tűnt, hogy a válogatott átlövő komoly sérülést szenvedhetett, de a hétfői vizsgálatok után már jóval pozítivabba hírek érkeztek. 

"A hétfői vizsgálatok során kiderült, hogy Zsuzsi jobb lábán, a térdénél a már korábban is sérült belső oldalszalag sérült meg újra, de szerencsére nincsen rajta szakadás. Megkezdtük a rehabilitációt. Bízom benne, hogy a hétvégén játszhat, de természetesen csak megfelelő rögzítéssel. Addig is kezelésekre és gyógytornára jár a mielőbbi felépülés érdekében." - mondta az ftckezilabda.hu-nak Dr. Pavlik Attila.

Maga a játékos azt sem tartja kizártnak, hogy már a hétvégi, oroszországi KEK-mérkőzésen pályára lépjen. "Csütörtökön megpróbálok edzeni. Akkor megnézzük, mennyit bír a térdem. Ha tudok megfelelően mozogni, akkor természetesen utazok a lányokkal Rosztovba, ha rossz állapotban lesz, akkor pedig pihentetem, mert nem szeretném az egész további szezont kockáztatni. Ha az oroszországi találkozón nem játszhatok, akkor a visszavágón mindenképp pályára lépek, és küzdök a továbbjutásért." - mondta Tomori.


 

megosztom