Videoton

Egyénileg és kollektíven is sokat fejlődtünk - Paulo Sousa

A Videotonnak véget ért a spanyolországi edzőtábor, Paulo Sousa értékelte az elmúlt három hét tapasztalatait.

A Videoton 5 edzőmeccset játszott Marbellában. Kettőt megnyert, hármat elveszített, a vezetőedző azonban elégedett az elvégzett munkával.

"Nagyon elégedett vagyok a csapattal, hiszen nagyon keményen dolgoztak a fiúk. Olyan csapatok ellen álltunk helyt, amelyek jobbak nálunk, hiszen két BL-résztvevővel is megmérkőztünk. Mindegyik mérkőzésen méltó ellenfelei voltunk ezeknek a csapatoknak. Az a játékstílus, amelyet az elmúlt félévben próbáltunk meghonosítani a klubnál, ma már elég jól működik, a játékosok elsajátították ezt. Fegyelmezetten játszottak a mérkőzéseken, és az edzéseken is mindent beleadtak. Egyénileg és kollektíven is sokat fejlődtek, ami nagy öröm számomra, és jól mutatja, hogy megéri keményen dolgoznunk" - mondta Paulo Sousa a vidi.hu-nak.

A portugál elégedett az új játékokosokkal, akik azonnal be tudtak illeszkedni a csapatba.

"Azt hiszem, az új vagy a csapatba kölcsönből visszatért játékosok igen hamar beilleszkedtek. Természetesen van még mit csiszolni, de az, hogy mindegyikük azt emelte ki, hogy pillanatok alatt befogadták őket a többiek, egyértelműen mutatja, milyen összetartó, egységes csapatom van. Persze az újak a pályán még egy kicsit hátrányban vannak, hiszen ők még csak 3 hete ismerik ezt a játékstílust, de nagyon keményen dolgoznak azért, hogy minél hamarabb 100 százalékosan beépüljenek a játékrendszerünkbe."