NB I

Nuno Gomes és Komanék sem jönnek Diósgyőrbe

megosztom

A DVTK-szurkolók még mindig várnak a nagy névre, de egyelőre a vezetők is várnak a sztárjátékos válaszára.

 Nuno Gomes nem lesz diósgyőri

A Diósgyőri VTK-t működtető gazdasági társaság ügyvezetője, Dudás Hunort arról beszélt, hogy a francia-marokkói kettős állampolgárságú Youssef Sekour nem az a labdarúgó, akire hetek óta várnak.

"Nem ő az a játékos, akinek a válaszára várunk, neki nem kellene próbajátékon részt vennie mondta az Észak-Magyarországnak Dudás Hunor.

A lap felvetette, hogy Lipták Zoltánnal, most a téli szünetben Koman Vladimirrel és Elek Ákossal is kapcsolatba léptek, de egyik játékos sem költözött Miskolcra.

"Megkerestük őket, érdeklődtünk a terveikről, de tárgyalásig nem jutottunk el velük, másképpen képzelik, képzelték pályafutásuk folytatását - mondta Dudás Hunor, majd hozzátette: - Nem konkrétan róluk mondom, de hagy említsem meg: többször találkoztunk az ehhez hasonló megkereséseink során olyan magyar játékossal, aki úgy fogalmazta meg célját, hogy külföldön szeretne játszani. Hogy személyünkben egy olyan magyar klub látná szívesen őket, ahol rendezettek az anyagiak, ahol van szakmai fejlődés, megvan az előrelépés lehetősége ez nem kerül be a serpenyőjükbe a mérlegeléskor. A külföld, mint vonzó varázsszó, mint a lehetőségek netovábbja hangzik el, pedig egyáltalán nem biztos, hogy a számára éppen vonzó külföldi bajnokságban játéklehetőséghez jut-e majd a csapatában, ahogy az sem, hogy megkapja-e a szerződéskötéskor kialkudott járandóságát. Szóval ilyen is van, ezzel a nehézséggel is küzdünk, amikor a csapat megerősítésén dolgozunk."

Közben egy szurkolói fórumon felmerült, hogy a portugál Nuno Gomes érkezik a DVTK-hoz, de a bizonyítékként emlegetett repülőtéri fotó 2009-es volt.

megosztom