La Liga

A szurkolók 70 százaléka már nem hisz a Barcelona bajnoki címében

Az internetes szavazók több mint 70 százaléka úgy véli, a Real Madridot már nem érik utol Messiék a spanyol bajnokságban.

Pepéék hát pontos előnyben vannak

A spanyol AS című napilap internetes kiadása megkérdezte a szurkolókat, hisznek-e benne, hogy a Barcelona megvédheti a bajnoki címét. Mint ismert, a hétvégén a katalán együttes csak gólnélküli döntetlent játszott a Villarreal ellen, míg a Real Madrid nyerni tudott a Real Zaragoza ellen. Ezzel a királyiak már hét ponttal vezetik a spanyol pontvadászatot, a Barcelona pedig egyre reménytelenebb helyzetbe kerül - a szurkolók szerint is.

Az internetes szavazók több mint 70 százaléka ugyanis úgy véli, a Real Madridot már nem érik utol Messiék. Csak a szurkolók 30 százaléka gondolja azt, hogy címvédés lesz a bajnokság végén. Eddig több mint 80 ezren adtál le a szavazatukat, de a voksolás még nem zárult le. A történelemben ugyanakkor adódott már példa a Real Madridnál nagy előny leadására: egy másik portugál, Carlos Queiroz vezetésével a 2003-2004-es szezonban a blancók nyolcpontos előnyt adtak le, és lett a Rafa Benítez vezette Valencia a bajnok.