Átigazolás

Ügynöke szerint Tévez nyárig marad Manchesterben

Carlos Tévez körül továbbra is teljes a zűrzavar, menedzsere, Kia Joorabchian szerint januárban nem megy sem a Paris Saint-Germainhez, sem az AC Milanhoz.

Ügynöke szerint Tévez nyárig marad Manchesterben

"Három nagy klubbal is tárgyalásokat folytattunk, de nem hinném, hogy bármelyik ajánlatot is elfogadja a City. Carlos a nyárig marad a City játékosa. A klub el szeretné őt adni, de ragaszkodk egy meghatározott árhoz" - nyilatkozta pénteken Kia Joorabchian a Talksportnak.

Az ügynök az újabb fél éves kényszerpihenő ellenére nincs kétségbeesve. "A nyáron sokkal több lehetőség közül választhatunk, minden nagy, BL-résztvevő klub új játákosokat szeretne igazolni."

Joorabchian szavait azért ne vegyük készpénznek, könnyen lehet, hogy kedd éjfélig eldől a renitens argentin csatár sorsa. Adriano Galliani, a Milan alelnöke ma (péntek) estére ígérte egy "z"-betűs futballista érkezését, és a PSG vagy az Inter is előállhat egy új ajánlattal Tévezért.

A támadó szeptemberben a Bayern München elleni BL-meccsen nem volt hajlandó csereként pályára lépni, klubja többször is megbüntette, azóta nem játszott.

További átigazolási hírekért, pletykákért kattints ide!