Bundesliga előzetes

Dieter Hecking megkeserítené egykori csapata életét

A Nürnberg vezetőedzője túléli, ha nem kap másnap zsemlét a boltban, de nyerni szeretne Hannoverben a Bundesliga 19. fordulójában.

Hannover 96-1. FC Nürnberg 20:30 (Eurosport2)
hathárom-tipp: 1
eurosport-tipp: 1

A legutóbb a Hoffenheim otthonában 0-0-s döntetlent játszó Hannover ezúttal hazai környezetben csap össze a Nürnberggel. Mirko Slomka, a hazaiak mestere nem titkolta, az a céljuk, hogy további három ponttal elhúzzanak a riválisuktól.

"Végre újra nyerni akarunk, hogy megerősítsük a 7. helyünket a tabellán. Az a feladatunk, hogy további három ponttal növeljük a Nürnberg elleni távolságot. Az első hét csapat ellépett a tabellán, de utána nagy a tumultus" - mondta Slomka.

Dieter Hecking, az 1. FC Nürnberg vezetőedzője

Az ellenfél trénerének, Dieter Heckingnek különleges lesz a mérkőzés, hiszen játékosa és edzője is volt korábban a Hannovernek.

"Ha véletlenül nyerni tudnánk Hannoverben, nem biztos, hogy másnap kapnék zsemlét a boltban, de ezt a rizikót szívesen felvállalom" - jelezte Hecking.

A vendégeknél Hanno Balitsch és Timothy Chandler nem egészséges, míg a Hannoverben Christian Schulz, Carlitos, Henning Hauger valamint az Afrika Kupán szereplő Karim Haggui és Didier Ya Konan nem állhat rendelkezésre.