Felkészülés

Artner Tamás volt klubja ellen játszik a Haladás

A Szombathelyi Haladásnál már hagyománynak mondható, hogy a csapat a téli - de gyakran a nyári - felkészülési időszakban megmérkőzik az Ajkával. Ezúttal sincs ez másként, az összecsapásnak azonban most Artner Tamás személy is témát szolgáltat.

A szakember éppen az ajakai kispadról érkezett a bundabotrányban érintett és emiatt kirúgott Aczél Zoltán pótlására a Haladáshoz.

"Számomra egyáltalán nem lesz furcsa volt csapatom ellen megmérkőzni, egy edzőnek szerintem ez egy cseppet nem jelenthet gondot - mondta Artner Tamás, a Haladás mestere a haladas.hu-nak. - Sokkal inkább úgy gondolok a szombati meccsre, mint egy futballélményre, hiszen jó játékosokból álló, ennek megfelelően jól futballozó csapat ellen játszunk majd - szerintem érdemes lesz megnézni a meccset. Korolovszky Gábor sérült, Búrány Zoltán is maródi, igaz utóbbi edzett, de játszani nem tud. Az Achillesével bajlódó Kenesei Krisztián játékára is kevés az esély, délután még leülök vele beszélni, de mondom, szerintem Kenő nem fog tudni játszani. Próbajátékos nem érkezik, ugyanakkor egy-két labdarúgót még el tudnék képzelni a csapatban, de ezek célirányos igazolások lennének."

A felkészülési találkozót szombaton délelőtt 11 órai kezdetetl az Illés akadémián rendezik. Az Ajka az ötödik helyen áll az NB II. Nyugati-csoportjában.