Australian Open

Djokovics pszichés hadviselése Murray ellen

  • VNA

Nem hisz Ivan Lendl csodatevő erejében Novak Djokovics, aki nem lát fejlődést Andy Murray játékában.

A szerb Noval Djokovics az Australian Open negyeddöntőjében David Ferrer ellen

Az Australian Open pénteki elődöntőjében Andy Murray ellenfele a világelső Novak Djokovics lesz. A szerb játékos a találkozóra készülve odaszúrt egy kicsit skót ellenfelének, amikor kijelentette, hogy nem biztos benne, hogy Ivan Lendl képes lesz rövid távon lendíteni Murray játékán. A korábbi nyolcszoros Grand Slam-győztes teniszező idén január elseje óta edzi Andy Murrayt, akivel rögtön egy brisbane-i tornagyőzelemmel nyitottak. Murray az utóbbi két évben rendre döntőt játszott az Australian Openen, de mindkét finálét elbukta, a tavalyit éppen Djokovics ellen.

"Nem látok semmilyen változást a játékában. Itt Ausztráliában mindig sikeres volt az év elején. Fizikailag mindig is rendben volt és az akaratával sem volt sohasem gond. Újra egy nagy torna elődöntőjében találkozunk, ami megszokott dolog volt az utóbbi években. Ivan Lendl kapcsán viszont az mondom, hogy el kell telnie egy kis időnek addig, amíg az ő hatása meglátszik majd Murray játékán" - nyilatkozta Djokovics. Lehet, hogy csak a saját maga megnyugtatására?

Az Australian Open alatt a hathárom.hu és az Eurosport közös játékán értékes napi nyeremények mellett Roger Federer teniszfelszerelését is megnyerheted. A részletekért kattints ide!