Karrier

Mario Balotelli távozhat Angliából eltiltása miatt

A Manchester City futballistájának menedzsere szerint az angol játékosok ellen nincs megfelelő szankció a bajnokságban.

Balotelli akár távozhat is

Az Angol Labdarúgó Szövetség fegyelmi eljárást indít Mario Balotelli, a Manchester City támadója ellen, aki a Tottenham Hotspur elleni, vasárnapi bajnoki mérkőzésen megtaposta ellenfelét. Az olasz válogatott támadó ügynöke szerint súlyos következményei lehetnek annak, ha négy meccsre eltiltják a játékost.

"A Szövetségnek meg kell védenie Mariót, különben elgondolkodhat a távozáson - mondta Mino Raiola. - Nem tilthatják el négy meccsre, nem volt szándékos szabálytalanság. Mario nem akart bántani senkit, egyszerűen nem látta Parkert. Aggódom, mert amikor angol játékosok csinálnak komolyabb dolgokat, semmi nem történik. Amikor ugyanez külföldiekkel történik, mint Balotelli és Kompany, akkor szigorúbbak lesznek."

A menedzser arról is beszélt, hogy Balotelli akár távozhat is a Manchester Citytől hasonló esetek miatt.

"Ha valami furcsaságot látok Balotellivel szemben, akkor az én feladatom, hogy megvédjem őt, és elvigyem. Ebben az esetben beszélnem kell a Cityvel, hogy állapítsák meg az árát, és meg kell keresnem a legjobb csapatot számára. Beszéltem Marióval, szívesen maradna, de bizonyos dolgokat nem ért, ez elszomorítja őt."

Balotelli jelen állás szerint hiányozni fog a Liverpool elleni Ligakupa-meccsről, valamint az Everton, a Fulham és az Aston Villa elleni bajnokikról. További átigazolási hírekért, pletykákért kattints ide!