Australian Open

Andy Murraynek nem jelentett gondot japán ellenfele

  • VNA

A brit Andy Murray nagyon magabiztosan, három játszmában győzött a japán Nisikori Kei ellen az Australian Open negyeddöntőjében.

A negyedik helyen kiemelt brit Andy Murray magabiztos játékkal, három játszmában győzött a japán Nisikori Kei ellen az ausztrál teniszbajnokság szerdai negyeddöntőjében. A Melbourne-ben tavaly és tavalyelőtt is a fináléba jutó skót játékos a világelső Novak Djokovics és David Ferrer mai találkozójának győztesével csap össze a legjobb négy között. Murray 2011-ben és 2010-ben is döntőt játszott ezen a tornán, most azonban nem lesz könnyű dolga ugyanezt a szintet hozni.

A remek formában játszó skót teniszező eddig mindössze egyetlen szettet veszített el a tornán és a mindössze 2 óra 12 percig tartó találkozón sem volt veszélyben. Murray egy dolog miatt aggódhat, hiszen most első adogatásainak mindössze 44%-át tudta pályára ütni, hasonló statisztika az elődöntőben vélhetően kevés lesz majd.

Australian Open eredmények
Férfi egyes negyeddöntő
Andy Murray (brit, 4.) - Nisikori Kei (japán, 24.) 6:3, 6:3, 6:1
Később rendezik
Novak Djokovics (szerb, 1.) - David Ferrer (spanyol, 5.)
Korábban közölt eredmények
Roger Federer (svájci, 3.) - Juan Martin del Potro (argentin, 11.) 6:4, 6:3, 6:2
Rafael Nadal (spanyol, 2.) - Tomás Berdych (cseh, 7.) 6:7, 7:6, 6:4, 6:3

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Australian Open alatt a hathárom.hu és az Eurosport közös játékán értékes napi nyeremények mellett Roger Federer teniszfelszerelését is megnyerheted. A részletekért kattints ide!