NB I

A ZTE játékosai továbbra is várnak a pénzükre

megosztom

A zalai csapatkapitány, Kocsárdi Gergely szerint február eleje, vagy közepe az a dátum, amelynél tovább már nem lehet várni.

Nagy baj lehet a ZTE-nél - Fotó:ztefc.hu

Egyelőre nincs fejlemény a ZTE FC labdarúgócsapatánál, vagyis az anyagi gondok változatlanul fennállnak. A csapat edz, de a feszültség érezhető, ami érthető is, hiszen három hónapja nem érkezett fizetés a játékosok számlájára.

Egyelőre várunk, de a helyzettel tisztában vagyunk és - hozzáteszem - voltunk korábban is, hisz a klub vezetői már a téli szabadság előtt vázolták azt - mondta Kocsárdi Gergely a Zalai Hírlapnak. - Az biztos, hogy nem könnyű tolerálni mindezt, hiszen az idő telik...Én adnék esélyt a bent maradásra, de persze csak ha rendeződnek a dolgok. Magam is meglepődtem, de a szurkolók is érzik a helyzet komolyságát. Volt időszak, amikor sokkal jobban szerepeltünk, mégis több kritikát fogalmaztak meg velünk szemben, mint most, hogy utolsók vagyunk. Érzik ők is, hogy mekkora a tét... Két hét elment a felkészülésből, de még rendeződhet a helyzet. Semmit nem adtunk fel."

Három hónapja nincs fizetés, amit nem könnyű elfogadni a játékosoknak.

„Várjuk a pénzünket, de a végletekig biztosan nem lehet ezt sem megtenni. Ezzel a vezetők is tisztában vannak és úgy gondolom, hogy meg is értik. Azt nem feltételezem, hogy bárki csak hitegetne bennünket, s ne látna még megoldást a kialakult helyzetre. Azt gondolom, február eleje, vagy közepe az a dátum, amelynél tovább már nem lehet várni. Ha addig nem történik valami, akkor végképp nagy baj van.”
 

megosztom