Galéria

Íme, a 10 legkeményebb NFL-szurkoló - fotó

Hol máshol lenne a sportfanatizmus annyira változatos és figyelemfelkeltő, mint Amerikában? A legdurvább NFL-szurkolói fotókból szemezgettünk.

Minden sportág szurkolótáborában látni fanatikusokat, akik csapatuk minden mérkőzésén megjelennek, sokszor kirívó vagy akár felháborító külsejükkel hívva fel magukra a figyelmet. Az amerikai futball 10 leghivalkodóbb szurkolótáborát mutatjuk most be. 

10. Dallas Cowboys

A Dallas Cowboysnak idén nem sikerült eljutni a Super Bowlig, de egy biztos: nem ezen a két rajongón múlt. 

9. Kansas City Chiefs

A Kansas City Chiefs szurkolói számára az elmúlt évtizedben csak elvétve akadt ünnepelni valójuk, ám stadionjuk még mindig a legkeményebbek és leghangosabbak közé tartozik, szurkolóik töretlen elszántsággal támogatják őket. 

8. Chicago Bears

Chicago a sport igazi fellegvára. Sehol nem nagyobbak a sörhasak vagy hangosabbak a szájak, mint itt. 

7. New York Jets

A Jets lehet, hogy nem annyira sikeres, mint a Giants, de szurkolóikra nem lehet panasz; a zöldek bizony zakkantak.

6. Baltimore Ravens

A Ravens szurkolói kemények, hangosak, és valószínűleg birtokolják a világ összes lila műanyag ékszerének 90%-át. 

5. Philadelphia Eagles 

Philadephiában bizony komoly hagyománya van az erőszaknak. Nemrég például egy iraki veterán Rangers-rajongót sikerült brutálisan megverniük.

4. Buffalo Bills

A Wall Street Journal 2008-as jelentése szerint a Buffalo Bills szurkolótábora minden idők legfegyelmezetlenebbike, nem csak az amerikai futballt figyelembe véve. 

3. Seattle Seahawks

Ez a tekintélyt parancsoló öltözék bármelyik farsangi (vagy Halloween) bulin megállná a helyét. 

2. Pittsburgh Steelers 

Na, ők azok, akiket semmiképp sem engednénk be a lakásunkba. De a mérkőzéseikre való ellátogatás is erősen megfontolandó.

1. Oakland Raiders

A Raiders szurkolói bizony nem kispályások. Úgy néznek ki, mint Lucifer hadserege, úgy viselkednek, mintha möst szöktek volna meg a sárgaházból és az ellenfél szurkolóinak félelméből táplálkoznak.