Magyar foci

A megye I-ből igazolt a Ferencváros

Címkék:

A zöld-fehér klub kétéves megállapodást kötött Kleizer Csabával, aki a megye I. osztályú Kapuvár csapatában futballozott ezidáig.

Nagyot fordult a világ a 21. születésnapját egy hónapja ünneplő Kleizer Csabával. A kapuvári játékosnak ugyanis profiszerződést kínáltak, ráadásul Magyarország egyik legnépszerűbb klubja, a Ferencváros igazolta le két évre.

Egyszerűen még feldolgozni sem tudom ezt az egészet, olyan gyorsan történnek az események, hogy még alig tudtam én magam is elhinni. Számomra ez a lehetőség a minden. Egy álom vált valóra, és minden erőmmel azon leszek, hogy ezt sikeresen ki tudjam használni" – írta a futballista nemrég egy internetes közösségi oldalon. „Úgy három évvel ezelőtt a Kapuvárral Hévízen játszottunk egy mérkőzést, s ott figyelt fel rám a Fradi egyik menedzsere. Azt mondta, nyomon követi a fejlődésemet és egy közös kapuvári ismerősön keresztül ez így is történt. Legutóbb nagyon jó félévet zártam Kapuvárott, jól ment a játék, így aztán próbajátékra hívtak az Üllői útra" – mesélte a nem mindennapi leigazolás történetét a játékos a kisalfold.hu-nak. "Nyilván a másodosztályú csapatnál kezdek, de célom, hogy minél gyorsabban bekerüljek az élvonalbeli együttesbe. Hatalmas lehetőség előtt állok, amivel élni szeretnék."