Australian Open

Csúcscsajok szurkolnak a világ legjobbjainak

  • VNA
megosztom

A kamerák gyakran mutatják a legjobb férfi teniszezők barátnőit. A legjobbak csajaiból készített válogatást a torna honlapja.

Az operatőrök számára hálás témát jelentenek a játékosok díszpáholyában helyet foglalók. Különös előszeretettel mutatják a játékosok barátnőit, feleségeit, akik a találkozókra ennek megfelelőn rendre ki is csípik magukat. Az Australian Open honlapja elkészítette a maga TOP10-es listáját a legjobb csajokról, akikről most egy kicsivel többet is megtudhattok.

Ilyen csajok szurkolnak a világ legjobb teniszezőinek - Montázs: australianopen.com

1. Mirka Federer
Nem biztos, hogy kiemelkedő szépsége okán került a lista élére az egykoron Miroslava Vavrinec néven maga is teniszező hölgy. Sokkal inkább annak okán, hogy ő Roger Federer felesége és kétéves iker lányainak édesanyja. A 16-szoros Grand Slam-győztes mellett egykoron PR-menedzserként dolgozó Mirka még a 2000-es Sydney-i olimpián "vadászta le" az akkor még teljesen ismeretlen Rogert, 2009 áprilisában megtartott svájci esküvőjük óta pedig már hivatalosan is Mrs. Federernek vallhatja magát.

2. Bec Hewitt
Az egykori világelső ausztrál játékos, Lleyton Hewitt emlékezetes módon, a 2005-ös Australian Openen a Marat Szafin ellen elveszített döntő után kérte meg párja kezét. Sokat nem is vacakoltak az esküvővel, amelyre alig fél év múlva sor került. Az ausztrálok elsőszámú férfi játékosa ugyan korábban egy ideig még Kim Clijsters párja is volt, ám végül mégis Bec Cartwright kötötte be a fejét. Azóta együtt élik életüket a Sydney-ben és a Bahamákon található otthonaik közt ingázva. „Nehéz sorsukat” enyhíti két kislányuk (Mia és Ava), valamint kisfiuk (Cruz) jelenléte…

3. Brooklyn Decker
A 2003-as US Open győztes Andy Roddick joggal húzhatja ki magát párja jelenlétében, aki azzal is büszkélkedhet, hogy a Sports Illustrated magazin egyik 2010-es számának címlapján is pózolt fürdőruhában. A pár 2009 áprilisában házasodott össze.

4. Jelena Ristic
Bár párja addig sem volt földönfutó, Novak Djokovics tavalyi szenzációs éve után nem kell többé a bizonytalan jövő miatt aggódnia Ristic kisasszonynak. A több év óta Nole barátnőjének számító Jelena tavaly már az egész év során együtt utazott a szerb világelsővel. Lehet, hogy miatta lett ilyen jó a 2011-es éve?

5. Maria Francisca Perello
Federerhez hasonlóan a spanyol Rafael Nadal sem számít csapodár alkatnak, ő is elég régóta „barátkozik” már Mariával, aki hozzá hasonlóan szintén Mallorcáról származik. A Xisca becenévre hallgató hölgy inkább háttérbe húzódó, nem is vesz részt rendszeresen a díszpáholyban tartott „szertartásokon”, de a Roland Garroson és a wimbledoni tornán rendre ott szurkol kedvesének.

6. Kim Sears
Igazi bennfentesnek számít a tenisz világában Kim Sears, aki a híres edző, a jelenleg Ana Ivanovic-csal dolgozó Nigel Sears lánya. Így nőiessége mellett tán szakmai tanácsokat is tud adni kedvesének, Andy Murraynek. Ki tudja, lehet hogy ő és nem is az új tréner, Ivan Lendl segíti majd első Grand Slam győzelméhez a rettenthetetlen skótot?

7. Donay Meijer
Az idei Australian Openen tűnt fel az ausztrál Bernard Tomic új barátnője. A 21 esztendős csinos (természetesen egykoron modellként dolgozó), most gyógyszerésznek tanuló Donay néhány hónapja a Gold Coast-on (Arany part) találkozott új kedvesével. Tomic tehetségét elnézve, lehet, hogy a 19 éves ausztrál játékos igazán jó fogás volt. Na persze ez igaz a másik oldalról nézve is…

8. Biljana Šeševic
A tavalyi év végén tört be a világranglista legjobb tíz helyezettje közé a szerb Janko Tipszarevics. A szerb televízióban korábban bemondóként dolgozó Biljana persze nem ezért figyelt fel a tetovált klasszisra. Már 2010 júliusában összeházasodtak, a násznép között pedig diszkréten a teljes szerb Davis Kupa csapat is meghúzódott…

9. Sara Foster
Tommy Haas sem aprózta el a párválasztást, Sara ugyanis egykoron a Beverly Hills 90210 és az Entourage című sorozatokban is szerepelt. Az egyéves közös gyermeküket (Valentina) nevelő színésznő/modell rendszeresen ott ül a német játékosért szorítók között a lelátón.

10. Nicole Vaidišová
Alig másfél éves a románc Radek Stepanek és a csodaszép Nicole között. A tíz évvel fiatalabb Vaidišová egykoron maga is TOP10-es teniszjátékos volt, az Australian Openen például öt évvel ezelőtt még elődöntőt is játszott, tavaly márciusban azonban motivációs gondok miatt visszavonult.

Az Australian Open alatt a hathárom.hu és az Eurosport közös játékán értékes napi nyeremények mellett Roger Federer teniszfelszerelését is megnyerheted. A részletekért kattints ide!

megosztom