Vasas

Új együttműködést kötött a megtisztuló angyalföldi csapat

A klub kizárólagos reklám- és média ügynöksége a West Média Zrt. lett. Az első eredményeket már fel is mutatták: az elmúlt napok támogatói rajtuk keresztül érkeztek Angyalföldre.

Az ügynökség fő profiljába a sport-médiafelületek értékesítése tartozik, így szerződésben állnak több más klubbal is, partnereik között tudhatják a Magyar Tenisz Szövetséget, illetve más szakági szövetségekkel is előrehaladott tárgyalásokat folytatnak. Hitvallásuk szerint a sport- médiafelületek csomag jellegű értékesítése a leghatékonyabb, hiszen több sportág és több csapat együttes kihelyezése sokkal markánsabb láthatóságot biztosít - olvasható az fcvasas.com-on.

"Nagyon nagy lehetőségeket látunk a Vasasban” – kért szót a szerződés kapcsán a West Média Zrt. vezérigazgatója, Hangyási Zsolt. „Fontosnak tartom megjegyezni, hogy a megállapodásunkban rejlő potenciált és bizalmat a Híd Akvizíciós Zrt-nek köszönhetően élvezi a Vasas-Híd, mivel cégeink sokrétű és prosperáló üzleti kapcsolatban állnak egymással. Az együttműködés hamar meghozta első gyümölcseit, és azon leszünk, hogy további szponzorok és támogatók számára tegyük vonzóvá a Vasas-Híd labdarúgócsapatát. Meggyőződésünk, hogy a klub újrafogalmazott koncepciója, miszerint jórészt fiatal, magyar futballisták alkossák a keretet, a leendő szponzorok felé is azt az üzenetet tolmácsolja, hogy érdemes a tehetséges társaság mellé odaállni.”