Bundesliga tippjáték

Újra jön a Bundesliga, folytatódik az ádáz küzdelem az Eurosporttal!

Az Eurosport és hathárom.hu között zajló Bundesliga-tippjáték a rövid téli szünetet követően folytatódik. Az őszi szezon után az állás döntetlen, így tiszta lappal vághat neki mindkét szerkesztőség az elkövetkező 17 fordulónak.

Alig telt el egy hónap és folytatódnak a Bundesliga küzdelmei, ezzel együtt az Eurosport és a hathárom.hu szerkesztőségei között zajló tippjáték. Aki nem ismerné a játékot, annak röviden a szabályok: minden forduló előtt szerkesztőségenként tippelünk a játéknap összes meccsének háromesélyes kimenetelére (1,x vagy 2). A helyes tipp egy pontot ér, a rossz 0-t, amelyik szerkesztőség több pontot szerez, azé a részsiker egy-egy fordulóban. Az őszi szezonban négy-négy siker mellett egy fordulóban döntetlen eredmény született, így alakult ki a 4,5-4,5-es állás.

Természetesen a sportcsatorna kommentátorai a szünetben sem pihentek, éberen figyelték az átigazolási piac eseményeit, és készülnek az első fordulóra, amely rögtön egy rangadóval, a Borussia Mönchengladbach-Bayern München mérkőzéssel indul péntek este 20:30-kor (az Eurosport 2 élőben közvetíti a találkozót).

Hogy hogyan készülnek az Eurosportnál, és mit várnak az őszi szezontól, azt a csatorna magyar nyelvű honalpján Székely Dávid írásából megtudhatod.

A 18. forduló párosításait és a szerkesztőségek tippjeit az alábbi táblázatban foglaltuk össze.

Bundesliga-tippjáték
A 18. forduló párosítása Eurosport-tipp Hathárom-tipp
Borussia M`gladbach-Bayern München x 2
Schalke 04-VfB Stuttgart 1 1
Nürnberg-Hertha Berlin x 1
Freiburg-Augsburg 1 1
Hoffenheim-Hannover 96 x 2
Wolfsburg-1. FC Köln 1 1
Kaiserslautern-Werder Bremen x 2
Hamburger SV-Dortmund 2 2
Bayer Leverkusen-Mainz 05 1 1