El Clásico

Mourinho nem látta Pepe taposását, a vereségért felelősséget vállalt

A Real Madrid portugál vezetőedzője, a Barcelona elleni 2-1-es vereség után azt mondta: a győzelmeknek sok gazdája van, a vereségnek csak egy.

A spanyol Király Kupa negyeddöntőjének első felvonásán a Real Madrid hazai pályán szenvedett 2-1-es vereséget a Barcelonától. A feszültségektől sem mentes találkozó után José Mourinho, a királyiak trénere értékelt. A portugál edző elmondta, nem különösebben érdekli a madridi közönség fütyülése.

"Mindig megértem, de sosem figyelek rá, mindegy, hogy a meccs előtt vagy után történik. A felelősség az enyém, különösen, ha a csapat veszít. A győzelmeknek sok gazdája van, a vereségnek csak egy. Hosszú ideje vagyok a labdarúgásban, így megértem ezt. A tavalyi kupadöntő után ünnepeltünk, de a vereségben egyedül én vagyok a felelős" - mondta Mourinho, aki Pepe taposására annyit reflektált, hogy nem látta az esetet, de ha szándékos volt, az elítélendő.

"Cristiano Ronaldo volt csapatunk legjobbja, de Carvalho és Altintop is jól játszott. A párharc még nyitott, de most az Athletic elleni bajnokira kell összpontosítanunk. Már a meccs előtt is mondtam, hogy ez számunkra csak a harmadik számú sorozat" - tette hozzá a portugál.