Férfi vízilabda

Madaras Norbert visszakapta régi fogát

A magyar klasszis száját eltalálta egy továbblendülő lövő kéz kedden este a hollandok elleni meccsen.

Madaras visszakapta a fogát - Fotó:vlv.hu

Madaras Norbert fél nappal a holland-magyaron történt pólósbaleset után visszakapta régi fogát, ismét játszhat és társaitól sem kell eltűrnie, hogy VV Veronikának szólítsák. - számol be a vlv.hu.

A magyar klasszis száját eltalálta egy továbblendülő lövő kéz kedden este a hollandok elleni meccsen, s implantátummal rögzített műfoga kiesett, az arca is csúnyán bedagadt. Az ország egyik legelismertebb szakembere fogadta saját klinikáján olimpiai bajnokot. Brüsszelből megrendelték a reparációhoz szükséges fémalkatrészt, ami 14 órára meg is érkezett, így délután már a végleges beavatkozás elvégzésére hívhatták vissza a beteget.

"Ezúton is szeretném megköszönni Henk Eijsbouts-nak, hogy rekordidő alatt visszatette az implantátumomat! Nagyon nagy szerencsém volt, részben magát a sérülés jellegét illetően, részben amiatt, hogy a holland szakember már 30 éve épít be ilyen fogakat, sőt, kifejezetten azt a típust, ami nekem is van, aminek a neve egyébként Nobel. A szám még fel van dagadva, kellemetlen, ha nevetek, fogat mosok, néha beszédnél is zavar" - mondta Madaras, aki természetesen játszhat.