Férfi kézilabda Eb

Nagyon sajnálom, hogy így alakult - Iváncsik Tamás

Mint ismert, válogatottunk jobbszélsője az Oroszország elleni mérkőzésen keresztszalag-szakadást szenvedett, így számára sajnálatos módon véget ért a szerbiai kontinensviadal.

A 31-31-re végződő találkozó után kedden MRI-s vizsgálaton esett át az MKB Veszprém szélsője, amely után nemzeti csapatunk orvosi stábja megállapíthatta, hogy Iváncsik Tamás súlyos sérülést szenvedett el, így azonnal visszatér Magyarországra.

"A mérkőzésen váratlanul, oldalról ért egy erős lökés, melynek következtében a térdemre estem teljes tesúlyommal, a helyzetet tovább rontotta, hogy közben a térdem ki is csavarodott."  - idézte fel a történéseket a középső Iváncsik-fivér. "Borzasztóan sajnálom, hogy ilyen balszerencsésen alakult az EB-n a szereplésem. A teljes felépülésem 4-6 hónapot vehet igénybe, most Tatára utazom Dr. Balogh Péterhez, ahol döntés születik a további kezelésekről illetve a lehetséges műtétről. Jelenleg szerencsére nincsenek nagyobb fájdalmaim." - mondta az mkbveszprem.eu-nak a válogatott szélső.