Sportfogadás

Ezek a meccsek hozhatnak pénzt a konyhára a második fordulóban

  • Barcsai Róbert

Nem áll meg az élet Melbourne-ben, a teniszezők már a második fordulóban lépnek pályára, amely sok-sok izgalmas és tippelhető mérkőzést tartogat számunkra, mi pedig ezekből válogattunk.

John Isner – David Nalbandian
Hathárom-tipp: Összes játék – Over 41.5 @1.96

Az amerikaiak fiatal titánja, John Isner idén először Sydneyben lépett pályára, ahol 2-1-re kapott ki a szintén amerikai Reynoldstól. Az Australian Open első fordulójában a hazai pályán teniszező 20 éves Benjamin Mitchellt verte viszonylag simán, magabiztos játékot hozva 6-4, 6-4, 7-6-ra.
David Nalbandian idén még elég keveset játszott, ugyanis az Opent megelőzően egy mérkőzésen lépett pályára a kooyongi meghívásos tornán, ahol Murraytől 6-3, 7-6 arányban kapott ki. Az első fordulóban a finn Jarko Nieminen volt az ellenfele, aki 6-4, 5-2-es hátránynál feladta az összecsapást.

A fogadóirodák előzetesen az argentin játékost tartják favoritnak, azonban a total határa nem véletlenül ilyen magas. Úgy gondolom, hogy a nap egyik legizgalmasabb mérkőzését láthatjuk majd, amely nagyon könnyen öt szettesre nyúlhat. Isner szervái kiválóak, Nalbandiannak nagyon nehéz dolga lesz az amerikai löketeivel szemben (főleg, hogy idén még nincs játékban), gyaníthatóan tie-breaket is láthatunk majd. Összességében nagyon könnyedén átléphetik ezt a határt a játékosok.

Isner-Nalbandian egymás ellen
Év Helyszín Borítás Eredmény
2011 Auckland Kemény 4-6, 6-7
2010 Cincinnati Kemény 4-5 Isner feladta

 

 

 

 

Francesca Schiavone – Romina Oprandi
Hathárom-tipp: Francesca Schiavone -1.5 set / Pontos végeredmény 2-0 @1.6

Schiavone idén már hét mérkőzésen is túlesett, Brisbane-ben elődöntőt játszott, ahol Kaia Kanepi állt az útjába, előtte azonban legyőzte Jelena Jankovic-ot is. Sydney-ben a legjobb 16 között búcsúzott, a szlovák Daniela Hantuchova verte 7-5, 6-1-re, de ebben vélhetően nagy szerepe volt a közelgő Australian Opennek is. Melbourne-ben az első körben a portugál Pous-Tio-t könnyedén győzte le 6-1, 6-3-ra.

Schiavone honfitársa, Oprandi szintén hét meccset játszott idén, bár neki adódtak kisebb problémái. Aucklandben a selejtezősorozat második fordulójában Coco Vandeweghe verte, majd rá egy hétre Hobartban már sikerült a főtáblára jutni, ahol a német Barthel ütötte ki az első fordulóban 6-1, 6-4-re. Melbourne-ben az első körben a fehérorosz Yakimovát 6-4, 6-1 arányban búcsúztatta.
Úgy gondolom, hogy Oprandi eredményei nagyon túl vannak értékelve, bár igaz, hogy idén eddig pozitív a mérlege keménypályán, de nem szabad elfelejteni, hogy eddig olyan játékosokat tudott legyőzni csak, mint Wozniak, Tsurenko, vagy éppen Evtimova, akik nem említhetőek egy lapon mai ellenfelével. Női teniszben elég rizikós 2-0-s győzelmet tippelni, most azonban azt mondom, hogy az 1.6-os odds mellett nem mehetünk el anélkül, hogy ne használnánk ki a fogadóirodák hibáját.

Schiavone-Oprandi egymás ellen
Év Helyszín Borítás Eredmény
2007 Barcelona Salak 6-2 Oprandi feladta
2006 US Open Kemény 6-1, 6-2


 

 

 

 

Az Australian Open alatt a hathárom.hu és az Eurosport közös játékán értékes napi nyeremények mellett Roger Federer teniszfelszerelését is megnyerheted. A részletekért kattints ide!