Férfi kézilabda

Nincs bennem rossz érzés - Katzirz Dávid

megosztom

Mocsai Lajos pénteki döntése értelmében a rutinos átlövő nem utazhat el a magyar válogatottal a szerbiai Európa-bajnokságra.

Mint arról pénteken beszámoltunk, Mocsai Lajos kihirdette az a 18 főt, aki részt vehet a vasárnap rajtoló szerbiai kontinenstornán. A szűkítés áldozata az ősszel sérüléssel bajlódó Katzirz Dávid lett, aki megértette a szövetségi kapitány döntését.

"Meglepni nem lepett meg a döntés, mert benne volt a levegőben, de titkon azért reméltem, hogy ott lehetek az EB-n. De rossz érzés nincs bennem, elvégeztem a munkát becsületesen,  a lelkiismeretem tiszta, a döntést pedig elfogadtam." - mondta Katzirz klubjának, a Csurgói KK-nak a honlapján.

Utazik viszont újvidékra csapattársa, Szöllősi Szabolcs, aki minden adódó lehetőséggel élni kíván.

"Örültem is, meg nem is a hírnek, hiszen a pozitívum az egyértelműen az volt, hogy utazhatok és tagja lehetek annak a 18-as keretnek, akik egy világversenyen képviselik Magyarországot, ám természetesen negatívum az, hogy Dávid, mint csapattársam és mint barátom nem tarthat velünk a tornára, de ez nem a mi döntésünk, így ezt nyilvánvalóan el kell fogadni. rról, hogy mennyi játéklehetőséget kapok, fogalmam sincs, de az biztos, hogy maximálisan odateszem magam és élni fogok minden egyes apró lehetőséggel! Nagyon nehéz csoportban vagyunk, barmi lehet szerintem, de igyekszünk megtenni mindent, hogy továbbjussunk a csoportból."

megosztom