Barcelona

Hulk megszerzésén múlik Guardiola maradása?

Olasz lapinformációk szerint a katalán szakember mindenképpen szeretné megszerezni a Portóban játszó támadót.

A szombati olasz La Gazzetta dello Sport arról számol be, hogy az Inter még mindig nem tett le Josep Guardiola szerződtetéséről. A Barcelona vezetőedzőjét már régóta szeretné megszerezni Massimo Moratti, a kék-feketék elnöke, de eddig nem sikerült elcsábítania a katalánoktól.

Spanyol lapok korábban arról számoltak be, hogy Massimo Moratti elnök bizakodik, hogy a tréner nem hosszabbítja meg a szerződését és az Internazionale edzője lesz. Moratti nagy csodálója a szakembernek, imádja a stílusát és minden pénzt megadna azért, hogy leszerződtesse. Ha Guardiola kötélnek áll, kitöltetlen csekk várja Milánóban.

A Gazzetta most azt írja, hogy Guardiola egy játékos szerződtetésétől tette függővé maradását, aki nem más mint Hulk. A hírek szerint a katalán szakember mindenképpen a csapatban szeretné tudni nyártól a technikás játékost. A Portóban játszó brazil játékost már korábban szóba hozták a gránátvörös-kékekkel, most ismét róla szólnak a hírek. A Chelsea által is megkörnyékezett Hulk ára 30 millió euró körül lehet, de szerződése 2016-ig szól.