NB I

Egy hónap után távozik az Újpest belga ügyvezetője

megosztom

Az Újpest FC hivatalos honlapján jelentette be, hogy Philips Dhondt ügyvezető igazgató távozik a klubtól, és a továbbiakban a francia AS Monacónál folytatja vezetői pályafutását. Csehi István, aki eddig szintén társ-ügyvezetői munkakörben dolgozott a klubnál, a jövőben is ellátja az ügyvezető igazgatói feladatokat.

Egy hónap után távozik Újpestről a belga ügyvezető

"Életemben először akkor voltam Budapesten, amikor aláírtuk a szerződést és elkezdtem dolgozni az Újpest FC-nél. Egy csodálatos városba kerültem, ahol nagyon jól éreztem magam. Úgy gondolom, hogy az Újpest FC nagyon jól szervezett klub, amelyben komoly lehetőségek rejlenek minden területen, és ahol nagy jó volt dolgozni az elmúlt időszakban. Nagyon köszönöm Roderick Duchatelet elnök úrnak, hogy novemberben felkért erre a megtisztelő feladatra, és azt is, hogy most lehetőséget adott a váltásra. Az AS Monaco felkérése néhány hete érkezett, és miután a családommal értékeltük az új helyzetet, úgy döntöttem, elvállalom, és pénteken meg is állapodtunk a francia klubbal. Számomra ez a munka nagy kihívás és kaland is egyben, ahogy mondani szokták, ilyen vonat egy életben csak egyszer jön. Az Újpest FC-nek és Roderick Duchatelet-nek sok sikert kívánok, és biztos vagyok benne, hogy a szurkolóknak rövidesen sok örömük lesz a csapatukban. A kupadöntőre nagyon szeretnék visszatérni, és szurkolni az Újpestnek…" - mondta Philips Dhondt az ujpestfc.hu-nak.
 
"Philips Dhondt az egyik legfelkészültebb és legtapasztaltabb futballvezető Belgiumban. Számomra is megtisztelő volt, hogy elvállalta az Újpest FC ügyvezető igazgatói tisztségét. Bár csak néhány hetet töltött az Újpest FC-nél, de ezidő alatt is rengeteget jelentett a munkája a klubnál. A döntéséhez hozzájárulva ezúton is kívánok neki sok sikert az AS Monacónál" - kommentálta a történteket Roderick Duchatelet klubelnök.

Dhondtot december 5-én nevezték ki a lilák ügyvezető igazgatójának, miután közös megegyezéssel távozott posztjáról Bartha Csaba.

megosztom