Milan

Cassano szombaton elkezdhet edzeni

Jó hírt közölt honlapján az AC Milan: a novemberben szívműtéten átesett Antonio Cassano utolsó vizsgálati eredményei rendkívül biztatóak, a csatár már szombaton elkezdheti az egyéni edzéseket.

Noha december végén maga a csatár nyilatkozta, hogy a következő fél évre csak sétát engedélyeztek neki, az utolsó vizsgálati eredmények mást mutattak, a 29 esztendős csatár szombaton edzésbe állhat.

"Az AC Milan szeretné bejelenteni, hogy Antonio Cassanót ezen a héten megvizsgálték Nereo Bresolin és Yvan Torrente neurológos professzorok, valamint Mario Carminati kardiológus professzor. Mindkét vizsgálat jó eredményeket hozott, ezért Antonio holnap elkezdheti az atlétikai edzéseket" - szól a vörös-feketék közleménye.

Arról nincs hír, hogy a játékos ebben a szezonban visszatérhet-e a pályára. Mint ismert, Cassano november 4-én szívműtéten esett át, azt követően, hogy az AS Roma elleni, október 29-i bajnoki mérkőzést követően a hazaúton rosszul lett, szédülésre, látási és beszédproblémákra panaszkodott, majd kiderült: szívprobléma okozta a tüneteket.