Karrier

Ronaldo adóterhei és a Real közönsége miatt térhet vissza Angliába?

A Real Madrid sztárja súlyos adóterhei és az őt egyre gyakrabban kritizáló szurkolók miatt akár el is igazolhat.

Ronaldo visszatér Manchesterbe?

Angliában az a hír látott napvilágot, hogy a portugál Cristiano Ronaldo visszatérhet korábbi klubjához, a Manchester Unitedhez. Az oka pedig az lenne, hogy Spanyolországban a külföldi játékosok 2003 óta a fizetésük 24 százalékát adózták le, most viszont az ibériai kormányzat 54 százalékra emelte fel az adókulcsot.

A másik oka a távozásra a Santiago Bernabéu lehet, amely "megtalálta" a játékost a Barcelona elleni El Clásicón. A portugál azóta láthatóan többnyire kedvetlenül játszik. A Real Madrid hétvégén 5-1-re legyőzte a Granadát a spanyol bajnokságban, az utolsó madridi gólt pedig Ronaldo szerezte, aki képtelen volt akár a legcsekélyebb gólörömre.

Cristiano Ronaldo "gólöröme" a Granada ellen

"A srácnak vannak érzései, és megsértették akkor, amikor az El Clásico után elhagyta a stadiont. Nem értette, a Bernabéuban miért kritizálják, gyalázzák őt egy rossz passz után, mondván, hogy a Barcelona ellen mindig betlizik" - mondta egy játékoshoz közel álló forrás a spanyol AS-nek.

Az angol lapok szerint barátai arról győzködik a portugált, hogy amennyiben ismét az Old Traffordon játszana, a Manchester United drukkerei minden hétvégén a nevét skandálnák.