Átigazolás

Dzsudzsák aláírta szerződését

Dzsudzsák Balázs csütörtökön négy évre szóló szerződést kötött az orosz élvonalban szereplő Dinamo Moszkvával.

Mint arról korábban beszámoltunk, délután a Dinamo hivatalos honlapján megerősítette a megállapodást, majd Dzsudzsák is beszámolt róla a Magyar Labadrúgó Szövetség oldalának, hogy aláírta új szerződését.

„A vezetőkkel történt mai találkozó inkább már csak formalitás volt, a szerződés részleteiben napokkal ezelőtt megegyeztünk, ma pedig az aláírással hivatalossá tettük a négy évre szóló megállapodást - mondta az mlsz.hu-nak Dzsudzsák Balázs. - Nagyon boldog vagyok, mert úgy gondolom, minden szempontból előrelépés a Dinamóval kötött szerződés. Tegnap a csapat edzőközpontjában jártam, és amit ott láttam, az egyszerűen lenyűgözött. Tökéletes körülmények várnak a Dinamónál, kívánni sem lehetne jobb környezetet, itt tényleg minden adott a jó szerepléshez, büszke vagyok, hogy egy ilyen nagy múltú klubnál folytathatom a pályafutásomat. Az igazi munka jövő héten kezdődik, hétfőn ugyanis edzőtáborba utazunk, Dubajban készülünk fel a tavaszi szezonra.”

A válogatott balszélső a Dinamo hivatalos honlapjának is interjút adott. „Szeretnék köszönetet mondani az Anzsi vezetésének, hogy nem gördítettek akadályt a klubváltás elé. Amikor először Oroszországba jöttem, mindig a Dinamót és a CSZKA-t említették, amikor a nagy hagyományú futballklubokról volt szó. Szeretnék az Európa Ligában vagy a Bajnokok Ligájában szerepelni, ezért választottam a kék-fehéreket. Boldog vagyok, hogy minden jól végződött, és a Dinamo játékosa lehetek.”

Dzsudzsák azt is elmondta, hogy a megszokott, 22-es számú mez helyett másikat kell választania, mert azt már Kevin Kuranyi viseli. A szélső már találkozott Szergej Szilkin vezetőedzővel is, akitől kapott néhány napot, hogy elintézze magyarországi ügyeit, vasárnap kell visszautaznia az orosz fővárosba, majd hétfőn elutazik a csapattal Dubajba.