Real Madrid

Briliáns játék nélkül is elértük a célunkat - Mourinho

A Real Madrid portugál vezetőedzője szerint nagyon nehéz csatát vívtak a Málaga ellen.

Mourinho elégedett volt - Fotó: AFP

A Real Madrid 1-0-ra legyőzte vendégként a Málagát a spanyol labdarúgó Király Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján, ezzel a fővárosik 4-2-es összesítéssel bejutottak a negyeddöntőbe. A győztes gólt Karim Benzema szerezte Wilfredo Caballero kapus óriási bakija után. José Mourinho csapata nem játszott látványosan, de a vezetőedző nem tűnt elégedetlennek.

"Megint a védekezés miatt vádolnak minket. Praktikus és eredményre törő játékot játszottunk. Jól védekeztünk. Nem adtunk esélyt az ellenfelünknek, briliáns játék nélkül is elértük a célunkat. Ha nem lőttünk volna gólt, akkor 0-0 esetén a Málaga kockáztatott volna az utolsó percekben. Nagyon nehéz csatán vagyunk túl, nagy küzdelemben tudtunk nyerni. Azért kellett új játékosokat behoznom a második félidőben, mert fel akartam frissíteni a csapatomat. Mindkét együttes 48 órával ezelőtt játszotta az utolsó meccsét, ezért a vége felé már kezdtek fáradni" - mondta a portugál szakember, aki hozzátette, hogy a kapus számára nagyon szerencsétlen volt a bekapott gól.

A következő fordulóban a címvédő Real Madrid valószínűleg a Barcelonával csap össze (amennyiben a katalánok megőriznek valamennyit 4-0-s előnyükből az Osasuna elleni szerdai visszavágón).