Ferencváros

Tóth Bencével szerződést bontott a Ferencváros - sajtóhír

A Blikk szerint Tóth Bence nem vett részt a Ferencváros első idei edzésén, a 22 éves középpályással szerződést bontott klubja.

Kedden a Ferencváros is megkezdte a felkészülést az NB I tavaszi idényére. A Blikk beszámolója szerint több új arc is feltűnt a keretben, az együttessel készül az NB II-es gárdából jó néhány fiatal. Az új igazolások közül a középpályás Batik Bence csatlakozott már a zöldekhez, nem volt ott viszont Tóth Bence, akivel szerződést bontott a Ferencváros.

"Nem tudom, hogy milyen lehetőségeink lesznek, ám szeretném, ha egy csatárt vagy egy támadó középpályást tudnánk szerződtetni. De ha nem sikerül, akkor sem esünk kétségbe, úgy gondolom, ez a keret alkalmas arra, hogy jó tavaszt produkáljon. Persze ahhoz, hogy előrelépjünk, sokat kell dolgozni és muszáj jóval agresszívabban játszanunk - mondta Détári, akinek futballistái egyelőre nem találkoznak a labdával. - A jövő hét második felében jöhet a foci. Először a fizikai alapot kell megteremteni, ezért egyelőre sok futás szerepel a programban."