Manchester City

Mancini pénzért kuncsorog Manszúr sejknél

megosztom

A Manchester City menedzsere 2009 decembere óta több mint 250 millió (!) fontot költött új igazolásokra, de további erősítéseket tervez(ne) januárban.

David Silva, Yaya Touré, Sergio Agüero, Mario Balotelli - csak néhány név azok közül, akik a Mancini alatt érkeztek az Etihad Stadionba, súlyos tízmilliókért. A befektetés megérte, hiszen a City talán a legnagyobb esélye idén a Premier League-trófeának, de a Touré-fivérek távolléte (az Afrika Kupa miatt), Vincent Kompany négymeccses eltiltása, valamint Silva, Balotelli és Edin Dzeko kisebb, de régóta húzódó sérülése aggasztja a menedzsert, ezért akcióba lendülne az átigazolási piacon.

"Mindenki azt hiszi, hogy rengeteg játékosunk van, de nincs így, tizenkilencen vannak, plusz a kapusok. Ez nem épp egy bő keret. Ha három-négy játékos megsérül, mint most, máris nagy gondban vagyunk, ezzel a klubnál is tisztában vannak" - panaszkodott az olasz tréner.

"Ráadásul, ahogyan azt egy hónapja is mondtam, a december és a január a döntő a bajnokság szempontjából. Csakhogy pár hete még nem volt sérültünk, de most előjött ez a probléma. Ettől cseppet sem vagyok boldog, de erről nem tehetünk. Ha nem érkezik új futballista, a tartalékok közül kell pótolnunk a hiányzókat" - tette hozzá Mancini, remélve, hogy szavai eljutnak a City tulajdonosához is. A menedzser az utóbbi napokban úton-útfélen a sérültek miatt nehéz helyzetbe sodródott Cityről beszél, hátha így megnyitja előtte a pénzcsapot a tuljadonos Manszúr sejk.

megosztom