A nap képe

Dolgozz te is, főnök !

  • VNA

Furcsa életképeket hozott a síugrók Négysáncversenyének bischofshofeni állomása, ahol az időjárás szinte mindent és mindenkit megbolondított.

Vajon mi történne, ha maga Bernie Ecclestone menne le a boxutcába autót szerelni? Vagy hányan fognák a hasukat röhögve, ha az NBA nagyhatalmú ura, David Stern próbálná megjavítani a gyűrűn megrongálódott hálót? A képek bizonyára bejárnák a világsajtót. Valami hasonló történt a múlt héten az ausztriai Bischofshofenben, igaz kicsiben. A síugrás nem tartozik a legfelkapottabb sportágak közé, igaz a hagyományos Négysáncverseny azért így is kiemelt figyelmet kap január elején. A sorozat múlt pénteki záróversenyén viszont maga Walter Hofer, a Nemzetközi Síszövetség (FIS) versenyigazgatója is beszállt a munkába.

A korában rendre az adóvevő(i) mögé bújó "főnök" ugyanis a nedves hó miatt megrongálódott nekifutó szervizelését saját kezűleg végezte el. Előbb kézzel-vödörrel, aztán kőműves lapáttal, majd később már motoros fűrésszel is tüsténkedett a jó öreg Walter, így ha kis csúszással is, de elkezdődhetett a verseny. Az persze már más kérdés, hogy végül a természet győzött, mert a bischofshofeni versenyt egy sorozat után félbe kellett szakítani...

Walter Hofer nem félt  a munkától, maga is beszállt, ha szükség volt rá

Walter maga is besegített a sánc javításában