Haladás

Több játékost és pénzt is adna a Videoton Kovács Istvánért

A fehérváriak mindenképpen le szeretnék igazolni a 19 éves játékost, akinek hétfőn dőlhet el a sorsa.

Kovács István távozhat a Haladástól

Továbbra is tárgyal a Haladás a Videotonnal Kovács Istvánról, a fiatal U21-es válogatott tehetségről. A középpályást leigazolná a Videoton és már egy találkozón is túl van, ahol Tassy Márk ügyvezetővel és Kovács Ferenccel, a fehérváriak tiszteletbeli elnökével beszélgetett.

"Nem nevezném ezt tárgyalásnak - mondta a haladasfc.hu-nak Kovács István. - Egy kötetlen beszélgetés volt, ahova menedzseremmel mentem. Tóth Miklós engedélyét is bírtuk, én magam pedig végig azt hangsúlyoztam, hogy ha létre is jön az átigazolásom, a Haladásnak mindenképpen jól kell járnia az „üzlettel”. Fogalmam sincs egyébként, hogy mi lesz ennek a vége. Mindkét megoldás mellett szólnak érvek. A maradás és a távozás mellett is. Tudom, hogy most mindenki azt várja, mondjak %-ot, hogy minek mennyi esélye van, de nem tudom. Szerintem a mai és a holnapi napon sok múlik."

Tóth Miklós ügyvezető is nyilatkozott az ügyben, a Haladás vezetője megerősítette: A Videoton több játékosát is felajánlotta a zöld-fehéreknek.

"A Videoton kérte, hogy beszélni szeretne a játékossal. Mi ezt megengedtük neki - jegyezte meg Tóth Miklós ügyvezető. - A tulajdonosokat egyébként folyamatosan tájékoztatom a fejleményekről, így elmondhatom, mindenki egyetért vele, Kovács István a csapat legértékesebb focistája. A Székesfehérvár mindenképpen le szeretné igazolni, ezért tárgyalunk a feltételekről. Több lehetőség is felmerült, de szó sincs arról, hogy ne kérnénk pénzt érte. Az egyik konstrukció az, hogy "vételár és játékos". Egy biztos: nem akarjuk és nem is fogjuk elherdálni Kovácsot."