Haladás

A Videoton bejelentkezett Kovács Istvánért

Tóth Miklós, a Haladás Sopron Bank ügyvezető igazgatója a klub hivatalos honlapjának elismerte, hogy a címvédő Videoton érdeklődik Kovács István iránt. Konkrét ajánlatot azonban nem tettek a székesfehérváriak a játékosért.

A Haladás ügyvezető igazgatója elismerte, a címvédő érdeklődik a középpályás iránt, de konkrét ajánlatot nem tettek.A Fejér Megyei Hírlap cikke szerint a bajnok Videoton három labdarúgóját is odaadná Kovács Istvánért cserébe. A hírt a Videotonnál nem erősítették meg, ugyanakkor a Haladás ügyvezető igazgatója, Tóth Miklós elmondta, a fehérváriakat valóban érdekli a középpályás.

"A héten megkeresett Tassy Márk, a Videoton ügyvezető igazgatója, és jelezte: Paulo Sousát érdekelné Kovács István, a középpályás ugyanis szerepel a portugál tréner kívánságlistáján - nyilatkozta a haladas.hu-nak Tóth Miklós, a Haladás Sopron Bank ügyvezetője. - Közöltem, mi elsősorban azt szeretnénk, hogy Kovács minél tovább a Haladásban futballozzon, és ha mégis elmenne, mindenképpen igazolnunk kell helyette. Tassy Márk felvázolt egy olyan konstrukciót is, hogy a Videoton esetleg játékosokat adna Kokóért cserébe. Arról azonban, hogy hány futballistát és kiket kapnánk, nem esett szó. Itt tart most az ügy, a következő lépés, hogy leülök a Haladás tulajdonosaival és kialakítjuk az álláspontunkat. Mégegyszer hangsúlyozom: tudjuk mekkora érték Kokó, hiszen külföldről és belföldről is folyamatosan érdeklődnek iránta."

"Menedzserem, Vladan Filipovics szólt, hogy a Videoton komolyan érdeklődik irántam - tette hozzá a 19 esztendős játékos. - Megtisztelő a fehérvári megkeresés, hiszen mégiscsak a tavaly bajnokról és a legnagyobb költségvetéssel bíró magyar klubról beszélünk. Hogy mennék vagy maradnék? Ez nem ilyen egyszerű kérdés, ennél sokkal összeszedettebb a dolog, először is a két klubnak kellene megegyeznie, aztán jövök én."