Átigazolás

Wenger januárban ajánlatot tesz Suárezért

Az angol Daily Mail internetes kiadása szerint az Arsenal januárban ajánlatot tehet az Anderlecht argentin támadójáért, Matías Suárezért.

Az argentin Suarez is a Premieir League-ben köthet k
Ugyan az Ágyúsoknak sikerült megegyezniük a New York Red Bullsszal Thierry Henry kéthónapos kölcsönvételéről, Arséne Wenger ennek ellenére újabb támadót igazolhat. Marouane Chamakh és Gervinho személyében két csatára is az Afrikai Nemzetek Kupáján szerepel az elkövetkező hetekben , képbe kerülhet Juhász Roland csapattársa is, a 23 éves Matías Suárez is.

A belga élcsapat játékosa 24 idei mérkőzésén 14 gólt szerzett, amivel felhívta magára a Wenger figyelmét. A hírek szerint a belgák 10 millió euró körüli összeget kívánnak Suarezért kapni, akit azonban egy zsíros szerződésnél jobban motivál jelenleg, hogy bajnok legyen az Anderlechttel. " lomszerű lenne egy nagycsapatban folytatni, de egyelőre most ez nem foglalkoztat. Bajnok akarok lenni az Anderlechttel" - mondta a dél-amerikai a közelmúltban. Suárez 2008 az argentin Belgrano csapatától érkezett a brüsszeliekhez.

Suérez-show a belga bajnokságból: