Bulvár

Vajon ki lesz Michael Phelps következő nője? - fotók

Michael Phelps, az olimpiák történetének legeredményesebb sportolója jól ismert nőügyeiről, rengeteg modell megfordult már ágyában, meglehetősen sűrűn váltogatja barátnőit. Legutóbbival, a 2010-es Miss California Nicole Johnsonnal nemrégiben szakított, így elindult a találgatás, hogy ki is lesz a következő a sorban. Cikkünkben összegyűjtöttük az amerikai úszófenomén eddigi csajait, és találgatunk is egy kicsit, kik lehetnek a sztár következő kiszemeltjei.

Lily Donaldson, modell

Lily Donaldson

Michael Phelps 2008-ban járt a Victoria's Secret modellel. A Burberry-nél váltotta le Kate Moss-t, mint elsőszámú modell.

Carrie Prejean, modell

Carrie Prejean

2009-ben az úszólegendát összefüggésbe hozták Carrie Prejeannel, aki szintén modellként dolgozott, és 2009-ben Miss California is volt. Prejean rossz kislány, a szépségverseny után topless képek kerültek nyilvánosságra róla, amivel elvesztette a szerződését a Miss California USA-val, és nem sokkal később úszó barátját is.

Brittny Gastineau, életművész

Brittny Gastineau

Phelps 2010-es csajáról nem sokat tudni, azt leszámítva hogy nagy mellei, hosszú haja van, és Kim Kardashian nagy barátnője, semmi magyarázat nincs népszerűségére.

Nicole Johnson, modell

Nicole Johnson

Aztán Phelps átnyergelt egy újabb Miss Californiára, Nicole Johnsonra, de ez a románc se tartott túl sokáig.

Mivel úszólegendánk nyughatatlan fajta, nem valószínű, hogy sokáig egyedül marad majd. 25 éves korára már jó pár modellnél próbálkozott, de úgy tűnik ez az időszak még nem a hosszútávú kapcsolatoké. Talán érdemes lenne színésznőkkel és szilikonnal dúsított hírességekkel próbálkoznia? Nézzük, kik jöhetnek szóba!

Alice Goodwin

Alice Goodwin

Mivel a 2012-es nyári olimpiát London rendezi, ebből következik, hogy egy angol modellnek van a legjobb esélye Phelpst felszedni. Alice Goodwint egy angol lap fedezte fel, és azóta is felfelé ível a modellkarrierje, így akár ő is felkeltheti az úszófenomén figyelmét.

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Természetesen szóba jöhet Kim Kardashian is, akinek barátnőjével már összeszűrte a levet Phelps. Miss Kardashiannek nagy tapasztalata van a sportolókkal, és mivel Amerikában nagy népszerűségnek örvend, nem kizárható köztük egy románc.

Louise Cliffe, modell

Louise Cliffe

Louise Cliffe szintén angol modell, remélhetőleg szintén ott lesz a londoni olimpián. Mennyi mindent tudnának az olimpia idején együtt csinálni. Miss Cliffe szerepelt már a brit Big Brotherben Pamela Andersonnal, sok egyéb nívós produkcióban szerepet vállalt. De persze nem ezért szeretjük.

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan

Lindsay Lohant senkinek nem kell bemutatni, az amerikai színésznő nemrég mondott igent a Playboynak, és produkált rekordeladásokat. Mivel a hölgy botrányos élete miatt veszített népszerűségéből, jót tenne neki egy Phelpsszel való kapcsolat.

Leryn Franco, modell, sportoló

Leryn Franco

A paraguayi szépség nem pusztán modell, és tökéletes az alakja, de kiváló sportoló is. A 2008-as nyári olimpián tűnt fel, ahol országát képviselte gerelyhajításban. Szépségversenyen is alkotott, 2006-ban Miss Universo 2. helyezett volt Paraguayban. Mint tudjuk, Phelps imádja a sportoló hölgyeket, talán Franco kisasszony a legesélyesebb rá, hogy elnyerje az úszólegenda szívét, pláne ha jelen lesz az idei olimpián is.