Bundabotrány

Pszichiáter kezeli Aczél Zoltánt

A Haladás Sopron Bank bundabotrányba keveredett, és emiatt leváltott vezetőedzője a Borsnak elmondta, hogy meghurcolása óta pszichiáter kezeli. Aczél továbbra is a labdarúgásban szeretne dolgozni.

A Haladás bundabotrányba keveredett, és emiatt leváltott vezetőedzője továbbra is a labdarúgásban szeretne dolgozni.

"Ez életem legnehezebb meccse – mondta Aczél Zoltán a napilapnak, és kikötötte: mivel folyamatban lévő ügyről van szó, a részletekről nem beszél. – Hadd szögezzem le: ártatlan vagyok, és remélem, ez be is bizonyosodik majd. Amúgy szabadlábon vagyok, lakhelyelhagyási tilalmat sem rendeltek el az esetemben."

A szakember azt is leszögezte, életét továbbra is a futball közelében képzeli el. "Nagy kérdés, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség néhány nap múlva hogyan dönt az edzői licencemet illető fellebbezésemről. Ám mindenképpen a labdarúgásban akarok dolgozni. Másfajta végzettséggel nem rendelkezem. Bár affinitásom lenne más típusú munkavégzéshez, de hát a futballhoz értek. Tudja, azzal vigasztalom magam, hogy ami nem öl meg, az erősít. Ezért is hallgattam a jó tanácsokra, és pszichiáterhez járok, aki gyógyszert is felírt."