NB I

18 éves középpályást igazolt az Újpest

Profi szerződést kötött az Újpest FC Tóth Bálinttal. Az 1993. augusztus 25-én született játékos pénteken írta alá kontraktusát, amely 2014. június 30-ig érvényes.

A középső középpályás az előző szezonban mutatkozott be a felnőttek között: az NB II-es csapatban öt bajnoki mérkőzésen lépett pályára. A 2011/2012-es idényben eddig négy másodosztályú bajnokin szerepelt – az U19-es találkozók mellett -írja az ujpestfc.hu.

"Először fél évvel ezelőtt került szóba, hogy profi szerződést kaphatok, és most nagyon örülök, hogy eljött ez a pillanat. Szeretném bizonyítani, hogy nem véletlenül kaptam meg ezt a lehetőséget, és szeretnék olyan szintre fejlődni, hogy a szakmai stáb számíthasson rám az első csapatnál. Már többször beszéltem Zoran Szpisljakkal, aki elmondta, bízik bennem, lát bennem fantáziát, és szeretné belőlem kihozni a maximumot. Első számú tervem, hogy szeretnék bemutatkozni NB I-ben, majd stabil csapattaggá válni az Újpestben." - mondta a fiatal játékos a klub honlapjának a megállapodás aláírását követően.